Tabletta, por vagy gél – a mosogatógéphez illő legjobb mosogatószer, és annak használata

A mosogatószerek különböző formákban és méretekben kaphatók. Melyik a legmegfelelőbb Önnek? A rövid válasz: amelyik a legjobban tetszik. Végezze el a saját összehasonlítását, tesztelje a legjobb termékeket a mosogatógépben és döntsön a tabletta, a por vagy a gél mellett. Mivel a tabletták a legnépszerűbb mosogatószerek, a legnagyobb választékot ebben a kategóriában fogja találni. Lent további információkat talál, hogy mely tabletták milyen célra hasznosak

Mosogatószer-tabletták – a legnépszerűbb termék

A tabletták a legnépszerűbb mosogatószerek. Egyszerűen használhatók, hatékonyak és számos összetétellel kaphatók. Mivel különböző típusok nagy választékba érhető el, ezeket fogja leginkább csökkentett áron vagy akciósan megtalálni. Tudja meg, hogy mely tabletták milyen célra használhatók a lenti összehasonlító táblázat segítségével.

1. A Somat Classic Tabs termék a legjobb általános mosogatószer, ha olyan tablettát keres, amelyhez sót és öblítést támogató anyagot kell hozzáadni. Tudja meg a lenti videó segítségével, hogyan használható a tabletta, a só és az öblítést támogató termék.

2. Összehasonlításképpen, a Somat All in 1 tisztítási teljesítménye egyezik a klasszikus tablettáéval, azonban hat extra előnye van: azonnali aktiváció, tea- és kávéfolt eltávolítása, pohárvédelem, öblítés támogatása, mosogató-só és gépvédelem.

3. Amennyiben egy még hatékonyabb többfunkciós termékre vágyik, a Somat Gold a klasszikus tabletta tisztítási tulajdonságaival rendelkezik, valamint a Somat hat előnyével is, továbbá 10-re emeli a funkciók számát a következőkkel: extra szagsemlegesítés, hatékony tisztítás 40° C-tól és további rozsdamentes acél csillogás.

A legjobb tablettánk a Somat Gold. A fenti termékfunkciók mellett extra hatékonysággal tisztítja az odakozmált edényeket és serpenyőket, valamint további szárítási hatással rendelkezik. Bónusz: a tabletta egy vékony fóliával van bevonva, amit nem kell manuálisan eltávolítani. Helyezze közvetlenül a mosogatószer-rekeszbe és feloldódik a gépben. Nem csak mi gondoljuk úgy, hogy a Somat Gold a legjobb elérhető tabletta. Németország vezető fogyasztói terméktesztelője, a „Stiftung Warentest”, kijelentette, hogy ez a legjobb többfunkciós tabletta egy termék-összehasonlításban, és más tesztes során is ez került ki nyertesként.

Mosogatószer-gél – a feltörekvő csillagok

A mosogatógép gél egyre népszerűbb lett az elmúlt években. A Somat Gold Gel kiválóan bánik a zsíros foltokkal – tökéletes egy kerti sütögetés utáni mosogatáshoz. Nemcsak megtisztítja a tányérokat és serpenyőket, segít a zsírmaradványok eltávolításában a mosogatógépben, például a szűrőben. A további előnyök közé tartozik az adagolási rugalmasság és az extra csillogás. Kombinálja a gélt sóval, amennyiben a víz keménysége meghaladja a 21° dH-t (keménységi szint).
Ismerje meg a gélek működését a lenti videó segítségével.

Gélt és port tartalmazó mosogatógép tabletta

A gélt és port kombináló mosogató-kapszula a mosogatószer-világ feltörekvő csillaga. A Somat Gold tabletta termék tartalmazza a zsíroldó gél tisztító erejét a sóval és az öblítővel, egy hasznos kapszulában. Az adagolás nem lehetne egyszerűbb, helyezze a kapszulát kicsomagolás nélkül a mosogatószer-rekeszbe.

A kategóriához tartozó további tartalmak