Skip to Content

Somat Gold

Termékinformációk

Egyszerű adagolás, nem szükséges előáztatni, nincs kellemetlen szag! A Somat Gold mosogatógép tabletta erős és hatékony tisztítóhatással. A gyors és erőteljes Somat Gold tabletta formulája eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is, mint például tea- és kávéfolt, odaégett ételmaradék. Formulájának köszönhetően hamar feloldódik és kifejti tisztítóhatását, akár rövid mosogatási program vagy alacsony hőfok esetén is.

A tablettákat biztonságosan lehet használni minden mosogatógépben mosható tányéron, poháron, bögrén, palackon, ezüst edényen, evőeszközön, edényen és serpenyőn. A speciális Somat Gold vízcseppfolt mentes- és szagtalanító technológiák minden edényt és poharat kivételesen tiszta és illatossá varázsolnak minden mosogatási program után.

Alkalmazás

Töltse meg a mosogatógépet

A tablettát nem kell kicsomagolni, hiszen fel fog oldódni a mosogatási porgram folyamán

Tegye be a tabletta tároló kamrába

Indítsa el a kívánt programot.

A tökéletes mosogatási eredmények érdekében

Azonnali hatás

Ragyogó Rozsdamentes acél

Szagsemlegesítés

Üvegvédelem

Mosogatógép ápolás

A Somat új generációja : 4 az 1-ben kapszula a Kiváló Tisztaságért és Csillogásért!

Egyedülálló gél és por kombináció 4 funkcióval: Élvezze a kiváló tisztítási eredményeket egyenesen a mosogatógépből

További termékek

  • Somat Excellence 4 az 1-ben Kapszula
  • Somat Gold All in One mosogatógéptabletta
  • Somat All in 1 Extra

#ENJOYTOGETHER

  • Partnerségre léptünk a Kitchen StoriesTM csapatával, hogy rátalálhasson a tökéletes receptre, amellyel a következő összejövetelen leveheti vendégeit a lábukról. Fedezze fel az összes receptet!

  • Ne keressen kifogásokat! Mindig megvan rá a megfelelő apropó, hogy közösen elfogyasszunk egy finom ételt. Merítsen ihletet!

  • Ki mondta, hogy a mosogatás csak unalmas lehet? Ezekkel a praktikákkal garantált a szórakozás! Nagy hatóerejű termékeinkkel pedig gyerekjáték a mosogatás! Próbálja ki most!