Skip to Content

Mi történik a mosogatógépben? Az akciókamerák videóinak segítségével betekintést nyerhetünk!

Elgondolkozott már azon, hogy mi történik a mosogatógépben, miután becsukta az ajtót? A legtöbb mosógéppel ellentétben, ahol látható a vízszint emelkedése, a habzás és az öblítés, ez a helyzet rejtélyesebb. Akár a hűtőszekrény fényének kérdéséhez is hasonlítható (eláruljuk: lekapcsol, ha becsukja az ajtót), azonban a válasz csöppet bonyolultabb. Hála a YouTube-felhasználók vízálló kameráinak, nem kell azon tanakodnunk, mi történik a mosogatógép belsejében. A videók rögzítik a mosási ciklus összes lépését.

„Mi történik a mosogatógépben” videók – egy önálló youtube-műfaj

Olyan sok „a mosogatógép belseje” videó található a YouTube-on, hogy nagy eséllyel egy olyat is talál, amelyben a modell egyezik a háztartásban találhatóval. A videók sikere bizonyítja, hogy rengetegen érdeklődnek a bent zajló folyamat iránt. A műfaj egyik legnépszerűbb videója több mint 9 millió megtekintésnél jár! Figyelem: a YouTube-hozzászólások szerint a videók megtekintése furcsamód nyugtató hatással jár, azonban függőséget okozhat

Az akciókamerák videóI segítségével megérhetjük, mi történik a mosogatógépben

1. A legfontosabb, hogy a mosogatógépes videók segítségével megcáfolhatunk néhány tévhitet és eloszlathatjuk a fantáziákat, hogy mi történik a gép belsejében. Az egyik leggyakoribb félreértés az, hogy a gép színültig megtelik vízzel, mint egy mosógép. A tányérokat nem lepi el a víz, és nem súrolják meg ezeket a mosogató-tündérek apró kékkel és szivacsokkal (hacsak nem bújnak el azonnal, mihelyst meglátják a kamerát? Talán sose kapunk erre választ ;)).

2. Miután látta, hogyan forognak a szórókarok, tudni fogja, hogy milyen fontos tisztán tartani a fúvókákat az ételmaradékoktól és a vízkőtől. Használjon sót és rendszeresen tisztítsa meg a mosogatógépet, hogy megfelelően működjön.

3. Egy olyan, „a mosogatógép belseje” videó hasznos lehet, amelyben bemutatják, hogy tölthető meg hatékonyan az otthoni modell.

4. Látva, hogy milyen kevés vizet használ a gép,  a legszkeptikusabb kézi mosogatók is meggyőződhetnek arról, hogy ez a leggazdaságosabb és legkörnyezetbarátabb módja a tányérok megtisztításának.

A kategóriához tartozó további tartalmak

 • Makacs és piszkos – hogyan tisztíthatók meg a legpiszkosabb tányérok a mosogatógépben?

  Érjen el hihetetlenül tiszta eredményeket minden makacs szennyeződés esetében előzetes áztatási, öblítési és termékekkel kapcsolatos tippjeink segítségével.

 • Hogyan tudhatja biztonságban a poharakat a vízkőtől a mosogatógépben?

  Tudja meg, hogyan töltse meg a mosogatógépet a törékeny poharak megvédéséhez, valamint mely mosogatószerek és adalékok szükségesek az optimálisan csillogó eredmények eléréséhez.

 • Hogyan szabadulhatunk meg a mosogatógép szagától?

  Tegye friss illatúvá a mosogatógépet ezekkel a hatékony tisztító és szagtalanító tippekkel.

 • Hogyan töltsük meg a mosogatógépet a legjobb eredmény eléréséhez?

  Mi a helyes módja a mosogatógép megtöltésének? Sajátítsuk el a helyes módszert ezekkel a kiváló mosogatógép-megtöltési tippekkel.

 • A mosogatógép a legfenntarthatóbb módja a mosogatásnak?

  Ezért takarékosabbak a mosogatógépek a vízzel és az árammal.

 • Melyik mosogatógép-hőmérséklet jár a legnagyobb fogyasztással?

  Tudja meg, mikor kell felcsavarni a hőmérsékletet és mikor megfelelő egy egyszerű gazdaságos program.

 • Miért jobb a foszfátmentes mosogatószer a környezet számára?

  A mosogatószereket gyakran „foszfátmentes” címkével reklámozzák, azonban mit jelent ez?

 • Kemény vizes tippek mosogatógépéhez

  Tudja meg, mit tehet a vízfoltok és a kemény víz egyértelmű jelei ellen.

 • Tabletta, por vagy gél – a mosogatógéphez illő legjobb mosogatószer, és annak használata

  Mosogatószerek különböző méretekben és fajtákban kaphatók, de melyik illik leginkább Önhöz? Tudjon meg többet a Somat mosogatógép tabletta használatáról!

#ENJOYTOGETHER

 • Partnerségre léptünk a Kitchen StoriesTM csapatával, hogy rátalálhasson a tökéletes receptre, amellyel a következő összejövetelen leveheti vendégeit a lábukról. Fedezze fel az összes receptet!

 • Ne keressen kifogásokat! Mindig megvan rá a megfelelő apropó, hogy közösen elfogyasszunk egy finom ételt. Merítsen ihletet!

 • Ki mondta, hogy a mosogatás csak unalmas lehet? Ezekkel a praktikákkal garantált a szórakozás! Nagy hatóerejű termékeinkkel pedig gyerekjáték a mosogatás! Próbálja ki most!