Skip to Content

Lebontható biológiailag a Pur mosogatószer?

A rövid válasz így hangzik: igen, a Pur biológiailag lebontható mosogatószer, ugyanis a benne található összes felületaktív anyag az (301. számú OECD-teszt) De mégis mit jelent az, hogy valami biológiailag lebontható? Azt jelenti, hogy a mosogatószer anélkül bomlik le a környezetben, hogy károsítaná azt. A talajba nem kerül semmilyen olyan méreg-, vegyi vagy másfajta káros anyag, amely árthat a növényeknek, állatoknak vagy akár az embereknek.

Az olyan biológiailag lebontható anyagok, mint például a Pur Pro Nature mosogatószer emellett gyorsan lebomlanak ahelyett, hogy ez a folyamat évekig elhúzódna. Így teljes lelki nyugalommal mosogathatunk a kempingezések alkalmával.

Miért tartalmaz a pur enzimeket?

A Pur összetevőinek listáján megtalálhatók olyan enzimek, amelyek teljes mértékben természetesek és biológiailag lebonthatók. Ezek az összetevők segítik lebontani az olyan makacs ételdarabkákat és foltokat, mint például a következők:

  • Tojás
  • Lekvár
  • Tészta, rizs, burgonya
  • Fagylalt
  • Puding

Az enzimfolyadékokat tartalmazó mosogatószereknek köszönhetően könnyen, súrolásmentesen elmoshatók az edényeink, amelyek mindezt környezetbarát módon és alacsonyabb hőfokon érik el.

Egy másik fontos különbség, hogy a Pur mosogatószerei nem tartalmaznak a foszfátokhoz hasonló agresszív összetevőket. Az enzimekkel ellentétben a foszfátok nem bomlanak le, és gyakran bekerülnek a vízcsatornákba és a talajba, és számos élőlény – például algák, halak vagy növények – számára károsak.

Kapcsolódó cikkek

#ENJOYTOGETHER

  • Partnerségre léptünk a Kitchen StoriesTM csapatával, hogy rátalálhasson a tökéletes receptre, amellyel a következő összejövetelen leveheti vendégeit a lábukról. Fedezze fel az összes receptet!

  • Ne keressen kifogásokat! Mindig megvan rá a megfelelő apropó, hogy közösen elfogyasszunk egy finom ételt. Merítsen ihletet!

  • Ki mondta, hogy a mosogatás csak unalmas lehet? Ezekkel a praktikákkal garantált a szórakozás! Nagy hatóerejű termékeinkkel pedig gyerekjáték a mosogatás! Próbálja ki most!