Somat mosogatógéptabletta Somat mosogatószer gondoskodik a szennyeződésekről #enjoytogether

Kézi mosogatószer GYIK

Hogyan készüljünk elő a mosogatáshoz?

Előzetesen rendszerezd a mosogatnivalót a lehető legjobb mosogatási eredmény érdekében. Lehetőleg ebben a sorrendben: poharak, porcelánok, evőeszközök, edények.

Az egyszerű mosogatáshoz áztassa be a rászáradt ételmaradékokat tartalmazó serpenyőket vízben, két csepp Pur mosogatószer hozzáadásával.

Papírtörlővel töröljön le minden ételmaradékot, például spenótot vagy kelkáposztát; ezáltal nem kell majd gyakran cserélnie az öblítővizet.

Hogyan lehet a legjobban mosogatni?

Nyissa meg a melegvizet és adjon hozzá egy kevés Pur mosogatószert a termékinstrukciók szerint. (bár a megfelelő mennyiség azon is múlik, hogy milyen kemény a víz Önnél.) A túl sok hab negatívan befolyásolja a száradási folyamatot.

Először a poharakat, csészéket és evőeszközöket mossa el, ezt követően pedig a nagyon szennyezett mosogatnivalót. A fazekakat és lábosokat mossa el utolsónak, hogy a legjobban kihasználhassa a mosogatóvizet.

Hogyan kezeljük a mosogatási kellékeket?

A legjobb és leghigiénikusabb mosogatási  eredmények érdekében rendszeresen cserélje a szivacsokat és a mosogatórongyokat. Továbbá javasoljuk, hogy az edénytörlőket 60° C hőmérsékleten mossa. A legjobb eredmények érdekében tisztítsa a mosogatókeféket a mosogatógépben.

Milyen anyagokon használható a Pur mosogatószer?

A Pur mosogatószert mindenfajta anyagon használhatja a mosogatáshoz. Legyen szó üvegről, porcelánról, műanyagról, rozsdamentes acélról, vagy ezüstről – a Pur mindig csillogó eredményt hoz, és védi még a legféltettebb étkészleteket is.

De a Pur még ennél is több mindenre használható. Használható konyhai eszközökre, mosható felületekre, üvegre, ablakokra, vagy a ruhákon levő zsírfoltokra is. Mint láthatja, a Pur hasznossága szinte korlátlan.

Higiénikus a mosogatás Pur mosogatószerrel?

A Pur garantálja, hogy a mosogatnivalók tisztítása higiénikusan történik. Nem szükséges egyéb, antibakteriális tulajdonságú mosószer használata, akár egészségügyi, akár környezetvédelmi okokból.

Ha a leöblített edényeket egy pár csepp Pur-t tartalmazó meleg vizes mosogatómedencébe helyezi, akkor ezáltal minden ételmaradék teljes mértékben lejön róluk.

A Pur mosogatószerek kímélik a környezetet?

Az általunk használt valamennyi felületaktív anyag kíméli a környezetet, és biológiailag gyorsan lebontható (az OECD 301. teszt alapján). Az anyag (PET), amelyből a palack készült, újrahasznosítható, és már eleve 25% újrahasznosítható anyagból lett előállítva.

Hogyan használjam a Pur folyékony mosogatószer palackon levő adagolót?

Húzza felfelé az adagolót a megnyitáshoz. Cseppentsen pár csepp Pur-t a mosogatóvízbe; ezt legkönnyebben a palack enyhe megdöntésével teheti meg. Használat után újra lezárhatja az adagolót, ha egyszerűen visszanyomja.

Még valami: a Pur adagoló minden irányba elfordítható, ezáltal jobb- és balkezesek is kényelmesen használhatják.

Tudta, hogy nagyarányú fejlesztési munkát fektettünk az adagolónk kialakításába, amely ezáltal a Pur védjegyévé vált, akárcsak az összetéveszthetetlen Pur palack?

Kell kesztyűt viselnem, ha a Pur mosogatószerrel mosogatok?

Általában valamennyi folyékony mosogatószer teljes mértékben megfelel a kesztyű nélküli mosogatáshoz.

Ha különösen érzékeny a bőre, akkor javasoljuk a Pur Balzsam Aloe Vera, Hands & Nails, Green Tea vagy a Argan Oil variánsok használatát. A Pur Balzsam termékcsaládban levő hypoallergén mosogatószerek nem csak megnövelt zsíroldó hatással tisztítanak, hanem védik és óvják a bőrét is, bőrgyógyászok által ajánlott kiemelt minőségű összetevőiknek köszönhetően.

Be kell áztatnom az edényeket?

Ha a mosogatás során szeretné elkerülni a kemény munkát, akkor áztassa be a rászáradt ételmaradékokat vízben, pár csepp Pur mosogatószer hozzáadásával. Ez nagymértékben megkönnyíti a mosogatást. Próbálja ki!

Meg kell szárítanom az elmosott edényeket?

Ha Pur mosogatószert használ, akkor nem kell kézzel megszárítania az edényeket. Csillogóan fényesre megszáradnak az edények, ha egy helytakarékos szárítótálcára helyezi őket. Helyezze el az evőeszközöket egy megfelelő szárítóban, a nyelekkel lefelé. A tiszta, leöblített edények könnyedén és higiénikusan megszáradnak a levegőn.

Tipp: a poharak cseppnyomok nélkül megszáradnak, ha fejjel lefelé egy konyharuhára helyezi őket.

Hogyan mosogassam a nagyon szennyezett edényeket?

Ne fárassza magát a súrolószivaccsal végzett nehéz dörzsöléssel. Áztassa be az edényeket, vagy a problémás felületet pár csepp Pur mosogatószert tartalmazó vízben. Ez nagymértékben megkönnyíti a mosogatást. Próbálja ki!