Somat All in 1 Pro Nature

Termékleírás

A Somat All in 1 Pro Nature egy erőteljes mosogatógép tabletta, amely felveszi a harcot a legmakacsabb szennyeződések és étel maradványokkal szemben, mindemellett edényei frissek és tiszták lesznek! A mosogatógép tabletta használata egyszerű, nem szükséges kicsomagolni, hiszen a fólia vízben oldódik és biológiailag lebomlik. A fenntartható mosogatást biztosító formula 94% -ban természetes eredetű összetevőkből áll, mégis 100% -os Somat teljesítményt nyújt.

Nincs szükség adagolásra, sem előzetes áztatásra! A Somat All in 1 Pro Nature mosogatógép tabletták biztonságosan használhatók minden mosogatógépben mosható tányéron, poháron, bögrén, palackon, ezüst edényen, evőeszközön, edényen és serpenyőn. A mosogatógép tabletták illatmentesek, nem hagynak nemkívánatos ételmaradékokat, és minden mosogatási ciklust követően csillogó fénnyességet és tisztaságot kölcsönöznek az üvegeknek. Az EU Ecolabel logo tanusítja, hogy a termék környezetbarát. A csomagolás környezetbarát és teljesen újrahasznosítható: a karton 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

Próbálja ki Pro Nature termékeinket!

Használat

A tökéletes mosogatási eredményekért

A Somat új generációja : 4 az 1-ben kapszula a Kiváló Tisztaságért és Csillogásért!

Egyedülálló gél és por kombináció 4 funkcióval: Élvezze a kiváló tisztítási eredményeket egyenesen a mosogatógépből

Tovább a többi termékre

  • Somat Excellence 4 az 1-ben
  • Somat Gold mosogatógéptabletta
  • Somat Gold Lemon & Lime mosogatógépt
  • Somat Gold All in One mosogatógéptabletta
  • Somat All in 1 Extra

#ENJOYTOGETHER

  • Partnerségre léptünk a Kitchen StoriesTM csapatával, hogy rátalálhasson a tökéletes receptre, amellyel a következő összejövetelen leveheti vendégeit a lábukról. Fedezze fel az összes receptet!

  • Ne keressen kifogásokat! Mindig megvan rá a megfelelő apropó, hogy közösen elfogyasszunk egy finom ételt. Merítsen ihletet!

  • Ki mondta, hogy a mosogatás csak unalmas lehet? Ezekkel a praktikákkal garantált a szórakozás! Nagy hatóerejű termékeinkkel pedig gyerekjáték a mosogatás! Próbálja ki most!