Somat mosogatógéptabletta Somat mosogatószer gondoskodik a szennyeződésekről #enjoytogether

Konyhai praktikák

Szeretne jól szórakozni, de egyben okosan eljárni mosogatás közben? Nem lehetetlen! Vesse be mosogatógép-praktikáinkat és próbálja ki játékainkat. Merítsen ihletet, és ossza meg a tapasztalatait a családtagjaival és a barátaival, hogy számukra is egyszerűbb legyen a mosogatás a mindennapokban.

Etessük meg a mosogatógép-szörnyet

Változtassuk a mosogatógépünket egy mókás állatfejjé öntapadó fólia segítségével. Így most már a gyerekeinkkel együtt etethetjük meg a mosogató állatot. Lehet oroszlán, elefánt vagy nyuszi – a kreatív ötletek tárháza kimeríthetetlen. Mondjuk meg a gyerekeinknek, hogy az állatot meg kell etetni, és osszuk meg ötletünket a közösségi médián, hogy más szülők is ihletet kapjanak. Download

Osztozás a mosogatógépen

Ossza meg mosogatógépét szomszédaival és barátaival, és tegye fenntarthatóbbá a mosogatást. A tiszta edényekre való várakozás közben akár elfogyaszthatnak valamit közösen, és közelebb kerülhetnek egymáshoz. Ideális lehet szinglik és diákok számára.

Aggasztja a sok mosogatnivaló? Ne fájjon a feje!

Miután átélte az #Enjoytogether élményt, nem kell a mosatlan edények miatt aggódnia.
A Somat segítségével edényei könnyűszerrel visszanyerik tisztaságukat!
Erőteljes formuláink megbirkóznak még a legmakacsabb piszokkal is, beleértve a zsírt és a letapadt ételmaradékokat, így még inkább kiélvezhetjük a szeretteinkkel töltött időt!